Khamis, 4 September 2014

Kelas Asas Blog Fanpage Mula Bisnes

Teks: Norafiza Abdul Aziz

Assalamualaikum wbt.

Ramai yang berminat untuk melakukan bisnes online. Satu bentuk perniagaan yang mudah tanpa perlu keluar rumah dan menghadapi kesesakan lalu lintas. Kebanyakan orang hanya menggunakan Facebook sebagai medium utama untuk mempromosikan produk mereka. Tetapi ada lagi cara yang boleh digunakan untuk memperkenalkan dan mempromosi produk dengan lebih terperinci iaitu melalui blog dan fan page.

Akademi Bekerja di Rumah menawarkan Kelas Online Belajar Asas Blog dan Fanpage (Mula Bisnes) kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk memulakan bisnes online sendiri.

Apa yang kita belajar melalui kelas ini:

 1. Kelas ini khusus bagi anda yang benar-benar zero tentang urusniaga online.
 2. Mahu memulakan bisnes online sendiri tetapi tidak tahu cara yang betul dan berkesan.
 3. Tidak mempunyai produk sendiri / tidak tahu bisnes apa yang sesuai. Jangan bimbang. ABDR ada menyediakan produk untuk anda memulakan perniagaan anda. Produk- produk tersebut terdiri daripada produk digital ebook dan kelas online, produk makanan sunnah, produk islamik dan produk mudah masak (masakan arab).
 4. Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal bermula dari RM10. Sekiranya anda konsisten dalam menjalankan promosi, pendapatan akan meningkat ke RM20, RM50, RM100 dan seterusnya.
 5. Kelas ini sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri berkerjaya yang ingin menambah pendapatan / belajar berniaga, juga terbuka kepada kaum adam.
 6.  Apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain juga membina jaringan bisnes secara online.
 7. Sebelum memulakan kelas, kami akan analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai untuk anda berdasarkan minat serta pengalaman anda. Anda akan dibimbing untuk:
 • membina blog kedai online
 • belajar menulis secara konsisten
 • belajar buat borang tempahan
 • belajar buat fanpage di facebook
 • belajar buat pautan
 • belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik
 • ebook bonus disediakan sebagai panduan untuk anda.             
    Anda boleh mendaftar sebagai AGEN DROPSHIP melalui pendaftaran kelas-kelas berikut:
 1. Kelas Online Borong Telekung Solat
 2. Kelas Online Produk Makanan (pek mudah masak,kurma,kismis,serunding dan lain-lain)
 3. Pengurus Online ABDR
 4. Kelas Online Produk Islamik
Keistimewaan agen dropship:
 • tidak perlu simpan stok
 • tidak perlu uruskan penghantaran
 • tidak perlu COD


JOM MULA JANA PENDAPATAN BERSAMA KAMI WARGA AKADEMI BEKERJA DI RUMAH. BERGABUNG DENGAN LEBIH 800 PAUTAN BLOG DAN 11 ORANG GURU ONLINE SEDIA UNTUK MEMBIMBING ANDA!!

Maklumat lanjut boleh baca di sini.

Sebarang pertanyaan dan untuk mula mendaftar boleh hubungi saya. Pendaftaran adalah setiap hari.            Tiada ulasan:

Catat Ulasan